Depot96.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin Cargus Courier numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 24-72 de ore de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. Comenzile plasate vinerea vor fi trimise saptamana urmatoare in cursul zilei de luni. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9-17, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada.

Tariful per colet este de 14.9 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 150 RON, beneficiaza de transport gratuit.

 

LIVRAREA IN MAGAZIN

Aveti posibilitatea de a solicita ridicarea produselor comandate din magazinele Depot 96. Produsele comandate vor fi disponibile in magazinul solicitat intr-un termen de 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Veti fi informat prin SMS in momentul in care produsele au ajuns in magazinul solicitat. Din momentul primirii SMS-ului, produsele vor fi rezervate in magazin pentru maxim 48 ore.

Plata produselor se va efectua in magazin in numerar sau cu card, tranzactia nemaifiind considerata contract la distanta sau contract in afara spatiilor comerciale.

 

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de Depot96.

Fii la curent cu ultimele noutati

Facebook Twitter Instagram Pinterest