Depot96.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii

 

LIVRAREA PRODUSELOR - se face prin compania de curierat Cargus numai pe teritoriul României, în termen de 24-72 de ore de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată. Comenzile plasate vinerea vor fi trimise saptămâna următoare în cursul zilei de luni. În cazul unei Forțe Majore, livrarea poate întârzia. Va rugăm să folosiți adresa la care puteți fi găsiți între orele 9-17, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă.

Tariful per colet este de 14.9 Lei, iar toate comenzile cu valoare de peste 200 Lei, beneficiază de transport gratuit.

 

LIVRAREA ÎN MAGAZIN - puteți solicita ridicarea produselor comandate în oricare dintre magazinele Depot 96. Produsele comandate vor fi disponibile în magazinul solicitat într-un termen de 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Veți fi informat prin SMS în momentul în care produsele au ajuns în magazinul solicitat. Din momentul primirii SMS-ului, produsele vor fi rezervate în magazin pentru maxim 48 ore. Plata produselor se va efectua în magazin în numerar sau cu card, tranzacția nemaifiind considerată contract la distanță sau contract în afara spațiilor comerciale.

Atenție: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile pecuniare sau de altă natură față de Depot 96.

Fii la curent cu ultimele noutati

Facebook Twitter Instagram Pinterest